Deiteille haetaan seuraa

Maailman suosituin deittisovellus, Tinder , on helppo tapa tutustua naisiin tai miehiin pinnallisella tasolla — eli esimerkiksi seksiseuraa hakien. Jos sinä ja sinulle ehdotettu kumppani hyväksytte molemmat, voitte aloittaa chatin. Tinderin huono puoli on sen yksityisyys. Mikäli sinua huolettaa kiinni jääminen kumppanillesi tai yhteisille tutuille, ei Tinderiä kannata käyttää.

Kyseessä siis hyvä palvelu yhden yön juttuja etsivälle, mutta jos varattu hakee seuraa ja kiinnijääminen pelottaa, kannattaa palata takaisin tämän listauksen kohtaan 1. Sivusto on normaalia treffipalstaa hieman vapaamielisempi ja siellä voivat jopa pariskunnat etsiä itselleen seuraa. Käyttäjäkunta on niin nuorta kuin kypsempääkin.

Mikäli tarkoitus on löytää salaseuraa naimisissa olevalle, on Deitti. Ne näkyvät jopa palveluun rekisteröitymättömille ihmisille. Eli mikäli utelias naapuri tai tuttava näkee profiilisi, siinä voi olla selittäminen omalle kumppanille, että miksi näin.

Jos jokin on liian hyvää ollakseen totta, se ei yleensä ole sitä. Sen jälkeen sitten kiristetäänkin uhrilta rahaa, että videota ei julkaista tai jopa paljasteta miehen puolisolle. Eli älä liity mille tahansa sivustolle. Eliittikumppanin joskus väärinymmärretystä nimestä huolimatta, kaikki yli vuotiaat pitkäaikaista parisuhdetta etsivät sinkut ovat tervetulleita liittymään mukaan palveluumme.

Sillä, onko joku kumppanina toiselle eliittiä, ei ole mitään tekemistä tulojen tai titteleiden kanssa! Jäsentemme keskuudessa tunnelma on rento ja seuranhausta on tehty hauskaa ja helppoa. Seuranhakupalvelussa kannattaa luonnollisesti käyttää omaa ja tuoretta valokuvaa. Moni jäsenistämme kuitenkin arvostaa yksityisyyttään eikä halua omaa kuvaansa julkiseen levitykseen palvelun ulkopuolelle hakukoneiden ulottuviin. Tästä syystä jäsentemme kasvokuvat ovat esillä VAIN ja ainoastaan rekisteröityneille käyttäjille heidän ollessaan sisäänkirjautuneena.

Jäsentemme kuvia ei siis käytetä julkisessa mainonnassa, kuten monilla muilla treffipalstoilla. Kun olet sisäänkirjautuneena palveluumme, esiinnyt ainoastaan etunimelläsi. Koko nimeäsi ja muita henkilökohtaisia tietojasi ei paljasteta muille jäsenille eikä muille, kolmansille osapuolille. Ystävällinen suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa täällä sähköpostitse.

Mikäli kaipaat vinkkiä kumppaninhakuun tai tarvitset apua käytännön asioissa — älä epäröi ottaa yhteyttä! Puitteet ovat siis kunnossa. Lue siis ilmoitukset tarkkaan ja katso mitä niissä haetaan. Jos huomaat omassa ilmoituksessasi jotain vikaa, ole yhteydessä osoitteeseen toimitus geekgirls. Jos ilmoituksesi ei jostain syystä ole julkaistu, ole heti yhteydessä. Kannattaa ensin tutustua ohjeeseen, jonka perusteella ilmoitusten laatijat lähtivät tekemään ilmoituksia.

Alkuperäinen postaus löytyy täältä. Ilmoituksen jättäneet ovat kirjoittaneet rakkaushakemuksia ikään kuin CV: Ilmoituksen jättäneitä on kehoitettu tekemään anonyymi sähköpostiosoite, johon he odottavat vastauksia ja ilmoitukseen vastaaja voi toimia samoin. Näin omaa identiteettiä ei tarvitse paljastaa vielä heti kättelyssä.

Löydät täältä ilmoitukset, jotka on lajiteltu karkeasti alueen mukaan. Tutustu ihmeessä niihin kaikkiin, koska osassa esimerkiksi paikkakunta ei ole niin kriittinen tekijä. Pääkaupunkiseudulta tuli niin paljon ilmoituksia, että päätimme jakaa ne useampaan osaan. Nörtit etsivät seuraa määrittelemättömältä alueelta. Nörtit etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta. Nörttimiehet etsivät seuraa pääkaupunkiseudulta.

Deiteille haetaan seuraa -

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Etsin seuraa leffaan, lenkille ja muuhun kivaan. Kannattaa ensin tutustua ohjeeseen, jonka perusteella ilmoitusten laatijat lähtivät tekemään ilmoituksia. Jos nainen tuomitsee miehen säälittäväksi deittiprofiilin takia, taitaa hänellä olla vikaa korvien välissä. Olen nainen 70 vuotta Haen miestä 05 - Kymi.

3 thoughts on “Deiteille haetaan seuraa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *