Pillua siskolta naisten fantasiat

Joskus skidinä mietin et jos leffojen pahikset esim sen näytellyn Peter Pan -leffan Hook kidnappais mut mut liittoutuisinki niiden kans ja jotenki se päättys siihen et meist tulee friends with benefits tai jotain syvällisempää.

Tää oli joskus kun olin ehkä Miks lapsena aina kuvittelee et joku kidnappaa: O tai melkein aina O. Kuvittelin tyyliin joka ilta, että mulla on tosi isot tissit ja sit vaan uin uimahallissa ilman yläosaa selkäuintia ja siinä on paljon poikia altaan reunalla rivissä kattomassa, ja ne on silleen "vau En vittu tiedä miksi ei helevetti. Kyyläsin mein naapurin mummoo ja tein hirveet suunnitelmat miten murtaudun sen taloon ja varastan sen elämän.. Olin kirjottanu päiväkirjaanki tästä.

Haaveilin et oon Aladdinin vaimo ja tekisin miehelleni aina hernesoppaa ku se tulee kotiin lentelemästä taikamatollaan: D syötiin yhdessä niitä omenoita ja voitettiin yhdessä kaikki pahikset ja sen jälkee vaihtu pusu jos toinenki ja syötiin taas omenoita XD Taidettiin kamujen kaa pelata liikaa sitä peliä: Haaveilin aina, että yks Mega Gamen tyyppi, Spike jahtas mua, sai mut kiinni ja sito mut johonkin pöytään ja kosketteli mua vähän kaikkialle. En ymmärrä, mitä vittua mä silloin ajattelin.

Onneks olin nuori niin voin pistää iän piikkiin. XD Ja voin puolustukseni sanoa, etten onneksi enää haaveile pelihahmoista. D minkä ikäsenä En oikein muista enää, se oli joskus kauan sitten kun vielä pelasin sitä peliä. D Olin ehkä 9v? Kuulostaapa sairaalta, kun oon haaveillut tollasista: Eiii, miks mulla ei oo tälläsii fantasioit ollu?

Tai ei tuu ainakaa mieleen Hei ja muisti viel oma: Joskus varhaisteiniaikojen pimeinä turrifetissivuosina unelmoin seksistä mm. Vähänkö nousee ruoka ylös näin jälkikäteen muistellessa.

Sain viisivuotiaana ekan orgasmini että Tajusin nyt et tykkäsin sitomisleikeistä silloinkin ohmygodddddd XD. XD Ounou eka aattelin et häh sairasta kellä muka on ollu lapsena fantasioita Leikin barbeilla aina sellasta että se barbie meni salaa alasti johonki vesiputouksen alla olevaan lampeen uimaan ja sit ku se sukeltaa nii ken vetäsee sen nilkasta pinnan alle ja se menettää tajunnan.

Olin toivottoman ihastunut 6-vuotiaana Mika Häkkiseen ja kerroin aina kaikille, kuinka musta tulee hänen varavaimonsa, kun ensimmäinen vaimo kuolee: Mä haaveilin aina Draco Malfoysta: D Pinppi kosteena katelin sitä ja toivoin et se asuis ihan lähellä: D Sit fantasioin et mut kidnapattais ja pinppiä antamalla ne päästäis mut vapaaks.

Ensin ne kiduttais mua ja sillai: D Barbileikit oli aina hmmm.. Kaikenlaisia orgioita ja bordelleja: D Kunnon hutsuja kaikki mun barbit ja Ken pani villisti kaikkia: Oh good tuun niin katuun tätä mutta Ja koskaan se Aladin ei pelastanu mua.

Hämärint tos on et sain tost jollain kierol tapaa mielihyvää XD Voi viddu älkää naurako: Mielikuva Kalkkaroksesta tekemässä tuhmia juttuja: Olin heppatyttö ja haaveilin lypsääväni hepan kikkeliä.

Kertokaa nyt kui pervoi ootte ollu: Naispuolisia furryjä tiukoissa nahka-asuissa. En oikeesti viiiti ees kertoa liian pervoa ja sairasta: DDDdD voi ei kivat flashbackit tuli nyt. Mä sain mun ihka ensimmäisen orgasmin ajattelemalla idolsin Nisseä! Jos muistatte kyseisen herran. DDDdD voi ei kivat flashbackit tuli nyt Kerro nyt: Nisse olisi varmaan otettu tästä kunniasta: Me leikittiin kaverin kanssa ku meil oli semmone mökki pihalla mis pysty nukkuu kesäl ja kaikkee: DD et jompikumpi asu siinä mökissä ja sit me kuvattii lyhytelokuvii siitä kaverin puhelimella XDD mut nii se kaveri asu siellä ja sit siel metsässä vaani sit joku raiskari sun muita tyyppejä, saatto olla kunnon jätkäköörit siellä tulemassa panemaan sitä naikkosta XDDDDDDDDd ja joo me myös kuvattii ne panokohdat ja takaa-ajot sun muut.

I mut kai se on aika yleinen roolileikkiä 'nussia' kaveria XDDD vaattet pääl näihin kuulu myös se et poltettiin 'tupakkaa' ja vedettiin 'alkoholia' lol. D Nii ei se voi olla sairaampi: Aina nukkumaan mennessä kuvittelin että mut on tyyliin pahoinpidelty tai oon meinannut hukkua uimahallissa ja joku komee aikuinen mies useimmiten mun silloinen opettaja: D tuli pelastamaan mua.

Sängyllä maatessani ajattelin myös että makaan jossain sairaalasängyssä tajuttomana ja noi mun fantasiat on vaan mun muistoja tapahtuneesta miksi nyt olen siinä.

Tällä tavalla pyrin "eläytymään" paremmin noihin fantasioihini ja nukuinkin useimmiten selälleni kädet mahan päällä.: P Tätä kesti lähes koko hemmetin ala-asteen ajan joka ikinen yö. Kuvittelin myös kaikkia seksijuttuja mun ja mun ihastusten välille, kuten että kouluun tulisi jokin seksipäivä mitä: DD jolloin jokainen oppilas saisi panna koko koulupäivän ketä vaan.

Ja mä panin aina mun ihastusta. Fantasioin myös että ala-asteen kuraattori raiskaisisi mut ja meille tulisi kuuma seksisuhde. Ja nämäkin siis ala-asteen ajoilta.: DD sit olin iha murtunu kun se kuoli DD muuta en onneks muista Mut päiväkodissa musta oli niin ihmeellistä että päiväkodin täditkin käy kakalla ja pissalla. Niin ajattelin yhden tädin kakalle ja kirjotin siitä kotona lapulle ihan innoissani ja kiihkeästi "Tiina istuu kakalla ja Tiinalla on punanen naama kun se ponnistaa.

Mä hiplailin ala-aste ikäisenä mun nallea, siis niinku nuoleskelin sitä ja hiplailin sen jalkoväliä, kerran tungin sen mun housujen sisään ja annoin olla siellä sen hetken. Noh, oon mä noita pierutarinoitakin jakanut nii kai mä sitten viitsin kertoa: Yhessä fantasiassa vauvoja roikku pyykkinarulla vaipat jalassa ja ne vaipat oli täynnä perunamuussia, ja sitten joku mummo aina hämmensi lusikalla niitä muussiperseitä vuorotellen saunassa.

Pienenä heppatyttönä leikin myös olevani hevonen joka synnytti, siinä sitten jäykistelin lattialla kyljelläni ja hörisin. Taidankin tästä mennä vajoamaan maan alle. Mä oon myös ollut sairas ja kuvitellut kaikkea että joku komee ihana mies kidnappais mut ja se sitois mut johonkin kiinni ja hiplailis, pusuttelis ja mä nauttisin siitä.

Ajattelin joka ilta että nyt vaikka teen ruokaa ja hän tulee pusuttelemaan minua ja hommat päätyy sänky touhuiksi. Lopetin tälläiset ajattelut vuotiaana vasta. Mulla on näitä oikeasti ihan liikaa, en vain jaksa kertoa niitä kaikkia: Jopa puolet on kertonut niistä puolisolleen. Seksiä julkisella paikalla kiinnijäämisen pelossa, kimppakivaa, seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa, lentäjän, palomiehen tai lääkärin univormu, dominointia, sitomista ja alistamista.

Tällaisia ovat suomalaisten seksifantasiat. Asia käy ilmi IS: Näin nopeasti suomalaiset hyppäävät sänkyyn - 20 prosenttia jo samana iltana! Suomalaiset eivät turhia pihtaile tavattuaan potentiaalisen kumppanin. Näin suomalaiset harrastavat seksiä! Kuinka usein suomalaiset harrastavat seksiä? Näin suomalaiset harrastavat kesällä seksiä - "Lomaseksi on rennompaa ja antoisampaa" Suomen suvessa suomalaisten halut hyrräävät, selviää IS: Nämä ovat lukijoiden villeimmät paikat kesäseksille Lukijat kertoivat kuumimmat seksipaikkansa Suomen suvessa.

Listalta löytyy niin festareita, hiekkarantaa kuin auton konepeltiäkin. Eikö seksi suju lomallakaan? Taustalla voi olla syvempi ongelma Väestöliiton seksuaaliterapeutti Maaret Kallion mukaan lomaseksistä ei kannata ottaa kauheasti paineita. Suomessa on jopa puoli miljoonaa.

Pillua siskolta naisten fantasiat -

D Pinppi kosteena katelin sitä ja toivoin et se asuis ihan lähellä: On tää silti loistava keskustelu: Onneks olin nuori niin voin pistää iän piikkiin. Sitten joku vetää mut johonkin takahuoneeseen joka on kun suihkutila, laittaa jonnekkin puupenkille makaamaan ja käskee mun kusta. Kuulostaapa sairaalta, kun oon haaveillut tollasista:

Kuulostaapa sairaalta, kun oon haaveillut tollasista: Eiii, miks mulla ei oo tälläsii fantasioit ollu? Tai ei tuu ainakaa mieleen Hei ja muisti viel oma: Joskus varhaisteiniaikojen pimeinä turrifetissivuosina unelmoin seksistä mm. Vähänkö nousee ruoka ylös näin jälkikäteen muistellessa. Sain viisivuotiaana ekan orgasmini että Tajusin nyt et tykkäsin sitomisleikeistä silloinkin ohmygodddddd XD.

XD Ounou eka aattelin et häh sairasta kellä muka on ollu lapsena fantasioita Leikin barbeilla aina sellasta että se barbie meni salaa alasti johonki vesiputouksen alla olevaan lampeen uimaan ja sit ku se sukeltaa nii ken vetäsee sen nilkasta pinnan alle ja se menettää tajunnan. Olin toivottoman ihastunut 6-vuotiaana Mika Häkkiseen ja kerroin aina kaikille, kuinka musta tulee hänen varavaimonsa, kun ensimmäinen vaimo kuolee: Mä haaveilin aina Draco Malfoysta: D Pinppi kosteena katelin sitä ja toivoin et se asuis ihan lähellä: D Sit fantasioin et mut kidnapattais ja pinppiä antamalla ne päästäis mut vapaaks.

Ensin ne kiduttais mua ja sillai: D Barbileikit oli aina hmmm.. Kaikenlaisia orgioita ja bordelleja: D Kunnon hutsuja kaikki mun barbit ja Ken pani villisti kaikkia: Oh good tuun niin katuun tätä mutta Ja koskaan se Aladin ei pelastanu mua. Hämärint tos on et sain tost jollain kierol tapaa mielihyvää XD Voi viddu älkää naurako: Mielikuva Kalkkaroksesta tekemässä tuhmia juttuja: Olin heppatyttö ja haaveilin lypsääväni hepan kikkeliä.

Kertokaa nyt kui pervoi ootte ollu: Naispuolisia furryjä tiukoissa nahka-asuissa. En oikeesti viiiti ees kertoa liian pervoa ja sairasta: DDDdD voi ei kivat flashbackit tuli nyt.

Mä sain mun ihka ensimmäisen orgasmin ajattelemalla idolsin Nisseä! Jos muistatte kyseisen herran. DDDdD voi ei kivat flashbackit tuli nyt Kerro nyt: Nisse olisi varmaan otettu tästä kunniasta: Me leikittiin kaverin kanssa ku meil oli semmone mökki pihalla mis pysty nukkuu kesäl ja kaikkee: DD et jompikumpi asu siinä mökissä ja sit me kuvattii lyhytelokuvii siitä kaverin puhelimella XDD mut nii se kaveri asu siellä ja sit siel metsässä vaani sit joku raiskari sun muita tyyppejä, saatto olla kunnon jätkäköörit siellä tulemassa panemaan sitä naikkosta XDDDDDDDDd ja joo me myös kuvattii ne panokohdat ja takaa-ajot sun muut.

I mut kai se on aika yleinen roolileikkiä 'nussia' kaveria XDDD vaattet pääl näihin kuulu myös se et poltettiin 'tupakkaa' ja vedettiin 'alkoholia' lol. D Nii ei se voi olla sairaampi: Aina nukkumaan mennessä kuvittelin että mut on tyyliin pahoinpidelty tai oon meinannut hukkua uimahallissa ja joku komee aikuinen mies useimmiten mun silloinen opettaja: D tuli pelastamaan mua. Sängyllä maatessani ajattelin myös että makaan jossain sairaalasängyssä tajuttomana ja noi mun fantasiat on vaan mun muistoja tapahtuneesta miksi nyt olen siinä.

Tällä tavalla pyrin "eläytymään" paremmin noihin fantasioihini ja nukuinkin useimmiten selälleni kädet mahan päällä.: P Tätä kesti lähes koko hemmetin ala-asteen ajan joka ikinen yö. Kuvittelin myös kaikkia seksijuttuja mun ja mun ihastusten välille, kuten että kouluun tulisi jokin seksipäivä mitä: DD jolloin jokainen oppilas saisi panna koko koulupäivän ketä vaan.

Ja mä panin aina mun ihastusta. Fantasioin myös että ala-asteen kuraattori raiskaisisi mut ja meille tulisi kuuma seksisuhde. Ja nämäkin siis ala-asteen ajoilta.: DD sit olin iha murtunu kun se kuoli DD muuta en onneks muista Mut päiväkodissa musta oli niin ihmeellistä että päiväkodin täditkin käy kakalla ja pissalla.

Niin ajattelin yhden tädin kakalle ja kirjotin siitä kotona lapulle ihan innoissani ja kiihkeästi "Tiina istuu kakalla ja Tiinalla on punanen naama kun se ponnistaa. Mä hiplailin ala-aste ikäisenä mun nallea, siis niinku nuoleskelin sitä ja hiplailin sen jalkoväliä, kerran tungin sen mun housujen sisään ja annoin olla siellä sen hetken.

Noh, oon mä noita pierutarinoitakin jakanut nii kai mä sitten viitsin kertoa: Yhessä fantasiassa vauvoja roikku pyykkinarulla vaipat jalassa ja ne vaipat oli täynnä perunamuussia, ja sitten joku mummo aina hämmensi lusikalla niitä muussiperseitä vuorotellen saunassa. Pienenä heppatyttönä leikin myös olevani hevonen joka synnytti, siinä sitten jäykistelin lattialla kyljelläni ja hörisin.

Taidankin tästä mennä vajoamaan maan alle. Mä oon myös ollut sairas ja kuvitellut kaikkea että joku komee ihana mies kidnappais mut ja se sitois mut johonkin kiinni ja hiplailis, pusuttelis ja mä nauttisin siitä. Ajattelin joka ilta että nyt vaikka teen ruokaa ja hän tulee pusuttelemaan minua ja hommat päätyy sänky touhuiksi. Lopetin tälläiset ajattelut vuotiaana vasta. Mulla on näitä oikeasti ihan liikaa, en vain jaksa kertoa niitä kaikkia: D ja perus v barbiseksileikit. Mun fantasia oli että pääsen mun muodokkaan tädin kanssa saunaan ja saan katsella sen isoja tissejä.

Mä aina kans ajattelin et ku me ollaan koulun kanssa uimassa nii sit mä meinaan hukkuu ja pyörryn sinne ja sit mun ihastus tulee pelastaan mut ja vie mut johonki yksityisee huoneesee antamaa mulle tekohengitystä ja hiplaileen mua ku mulhan on vaa bikinit päällä ja sit mä tuun tajuihini ja sit vast alkaaki tapahtuun Ainii oon fantasioinu myös bloomista ja siit winxien punasesthehkuouto tyyppipahiksestsa: D ou good oon ollu puutteees: Josku haaveilin että olin neekeriprinsessa ja kuljin tissit paljaana niin kuin olin nähny jostain kirjasta että neekerit tekee Afrikassa.

Ei miulla ollu mitään, tanssin vaan balettia ;. Mää muistan, ku mulla oli joskus 5v saunassa pikkuammeessa kylpiessäni tapana raiskata barbi-nukke yrittämällä tunkea se pää eellä Robin Hood on varmasti qma ninjailee petipuuhisssa.. Tää on jotain oudointa ikinä 0. En tiedä lasketaanko näitä mutta joskus ihan pienenä lapsena näin unta että olin päivähoitoryhmäni muiden tyttöjen kanssa selälläni liukuhihnalla ja hoitoryhmäni pojat vaihtoivat meille vaippoja kukaan ei oltu siis enää vaippaiässä ja sain siitä jotkut ihme kiksit Näin myös muita vastaavia sen alueen hiplausunia.

Ja ennenkuin tiesin spermasta mitään näin unta että joku poika kusi päälleni ja hirveät kiksit siitäkin D:. D Eiksen pahiksen nimi ollut Darkar Up. Mä en kehtaa jakaa niit tääl ku kuitenki eräs mun tuttu bustais mut ja DD:. Luke Skywalker ja lasermiekka Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Onko tässä Suomen ilmeikkäin kissa? Keskiympyrässä itkevän Neymarin olemus kertoi oleellisen supertähden nykytilanteesta. Sähkökatkoksia laajalla alueella — sähköttä noin 22 taloutta. Ville Haapasalo löylyttelee tv: Komeaa maalia seurasi erikoinen ja ikävä tapaus — nigerialaishyökkääjä Islannin turma.

Veneilijä pelasti kolmikon näiden veneen upottua Vaasassa. Jyväskyläläismies ei saanut vettä aamukahvinsa keittoon — parvekkeelta avautui karu näky. Tappio kirvoitti Argentiinan kannattajat silmittömään väkivaltaan — kohteena vastustajan fanit.

Mieti näitä 5 asiaa, ennen kuin antaudut lomaromanssille. Saab J35 Draken tunnettiin repivän kovasta äänestä — katso videolta, miten se lentää taas. Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin

Pillua siskolta naisten fantasiat -

Mä en kehtaa jakaa niit tääl ku kuitenki eräs mun tuttu bustais mut ja DD:. Joskus skidinä mietin et jos leffojen pahikset esim sen näytellyn Peter Pan -leffan Hook kidnappais mut mut liittoutuisinki niiden kans ja jotenki se päättys siihen et meist tulee friends with benefits tai jotain syvällisempää. Luke Skywalker ja lasermiekka

3 thoughts on “Pillua siskolta naisten fantasiat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *