Mega pizza porvoo

mega pizza porvoo

Selvä Käytämme evästeitä tilauspalvelumme toteuttamiseksi sekä helpottamaan palvelun käyttöä. Etusivu Ravintolat Porvoo Mega Pizzeria. Sivusto vaatii toimiakseen JavaScript-tuen. Ole hyvä ja ota JavaScript käyttöön selaimesi asetuksista. Mega Pizzeria Sibeliuksenbulevardi ,   Porvoo puh. Poikkeuksellisesti suljettu Kuljetus Pe Ravintolan online-tilauspalvelu poikkeuksellisesti suljettuna. Toissapäivänä oli kebab kohdillaan kun pyysi tulista niin todellakin sitä sai ja ranskalaiset rapeit ja hyvin maustettuja.

Tänään kebab ei ollut nähnytkään tulistakastiketta vaan jtn tomaattimössöä ja ranskalaiset aivan mössöä ja lillui nesteessä japelkät ranskalaiset olivat aivan mauttomat vaikka soittivat vielä erikseen ja kyseli että olihan ne vain pelkät ranskalaiset ja sanoin vielä siinäkin että pelkkää grillimaustetta. Pizza joka tuli oli ihan ok ei mitään valittamista.

Ja ainoa mitä olivat valmiita tuomaan uusiksi oli ranskalaiset kun kuski ei voi kuulema tehdä asialle mitään mutta ei siinä vaiheessa enää kiinnostanut nähdä ketään siitä lafkasta ja eikä tule kyllä kiinnostamaan enään jatkossakaan.. Kebab-liha, Majoneesi, Salami, Salaatti.

Herkkusieni, Oliivi, Paprika, Sipuli, Tomaatti. Ananas, Katkarapu, Kinkku, Paprika. Ananas, Aurajuusto, Katkarapu, Kinkku. Kebab-liha, Sipuli, Chili, Fetajuusto. Kebab-liha, Majoneesi, Sipuli, Jalapeno. Kebab-liha, Majoneesi, Tomaatti, Salaatti, Ranskalaiset.

Kananmuna, Katkarapu, Kinkku, Salami. Aurajuusto, Katkarapu, Kinkku, Salami. Kapris, Katkarapu, Salami, Tonnikala. Ananas, Jalopeno, Paprika, Salami. Kebab-liha, Kinkku, Salami, Tonnikala. Tullut syötyä useimissa mutta tämä vie voiton, helposti. En vanlig pizzeria i Borgå. Urksiljer sig inte på något extra sätt från dom alla andra kebaberiorna men man kan bra äta där i brist på närmare pizzerior. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua.

Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin. Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä.

Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan. Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi.

Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.

Klikkaa alla olevaa logoa tehdäksesi tilauksen partnerimme kautta ravintolasta Mega Pizzeria. Oma profiili Muokkaa profiilia Kirjaudu ulos. Arvostele ravintola Muokkaa tietoja Tämä on minun ravintolani.

Profiilissani näytetään hallintaan ottamani ravintolat. Syötä oheiseen kenttään ravintolan y-tunnus ja klikkaa Vahvistan-painiketta. Tiedot Arvostelut Sijainti Vaihtoehtoisia ravintoloita Ilmoita virheellisistä tiedoista. Arvostelut 6 Arvostele ravintola Yli 2 vuotta vanhat arvostelut Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin. Yhteisö Fanit 0 Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen. Sibeliuksenbulevardi 3 , Porvoo - Reitti http:

Mega pizza porvoo -

Valitse täyte 1, Valitse täyte 2. Klikkaa alla olevaa logoa tehdäksesi tilauksen partnerimme kautta ravintolasta Mega Pizzeria Tilaus. Child friendly Ei En tiedä Kyllä. Kebab-liha, Sipuli, Chili, Fetajuusto. Kana, Salaatti, Currykastike, Ranskalaiset. Juustoperunat, Kastike, Kebab-liha, Salaatti. En vanlig pizzeria i Borgå. Miten ravintoloiden arvosanat lasketaan? Ananas, Jalopeno, Paprika, Salami. Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut.

Kapris, Katkarapu, Salami, Tonnikala. Ananas, Jalopeno, Paprika, Salami. Kebab-liha, Kinkku, Salami, Tonnikala. Valitse täyte 1, Valitse täyte 2. Valitse täyte 1, Valitse täyte 2, Valitse täyte 3. Valitse täyte 1, Valitse täyte 2, Valitse täyte 3, Valitse täyte 4.

Kastike, Kebab-liha, Lohkoperunat, Riisi, Salaatti. Kastike, Kebab-liha, Pitaleipä, Salaatti. Kastike, Kebab-liha, Riisi, Salaatti. Kastike, Kebab-liha, Rullaleipä, Salaatti. Kastike, Kebab-liha, Ranskalaiset, Salaatti. Kastike, Kebab-liha, Lohkoperunat, Salaatti.

Kastike, Kebab-liha, Pitaleipäkuutioita, Salaatti. Kastike, Rullaleipä, Salaatti, Kana. Juustoperunat, Kastike, Kebab-liha, Salaatti. Naudan ulkofile, Paistettu sipuli, Valitse lisuke. Naudan ulkofile, Pippurikastike, Valitse lisuke. Maustevoi, Naudan ulkofile, Valitse lisuke. Maustevoi, Naudan ulkofile, Paistettu tomaatti, Valitse lisuke. Anjovis, Kapris, Porsaan ulkofile, Sitruuna, Valitse lisuke.

Bearnaiskastike, Porsaan ulkofile, Valitse lisuke. Paistettu ananas, Porsaan ulkofile, Valitse lisuke. Kana, Salaatti, Riisi, Currykastike. Ravintolan haltuunotto on täysin ilmaista. Valitsin broileria riisillä, carrykastikkeella ja salaatti kuului mukaan. Ruoka mikrotettiin ja kebab liha oli huonolaatuista. En mene enään ikinä! Porvoossa on monta kebab-paikkaa ja tämä erottui edukseen mm. Myös liha oli parempaa kuin useimmissa. Suositeltava paikka niille, jotka kebabista pitävät. Pizzoja ei ole testattu - vielä Paras kebab mitä porvoon kebabravintoloista saa.

Tullut syötyä useimissa mutta tämä vie voiton, helposti. En vanlig pizzeria i Borgå. Urksiljer sig inte på något extra sätt från dom alla andra kebaberiorna men man kan bra äta där i brist på närmare pizzerior. Ajan myöten huomasimme kuitenkin ettei tämä ole reilua niitä ravintoloita kohtaan, joilla on monta yli 20 arvostelua. Vaikka ravintola olisi kuinka hyvä tahansa, sen keskiarvo alkoi aina laskea kun arvosteluja tuli enemmän kun taas ravintolat joilla oli hieman vähemmän arvosteluja pärjäsivät paremmin.

Vaikka arvostelujen määrän pitäisi teoriassa lisätä luotettavuutta, se ei kuitenkaan käytännössä toimi aivan niin. Jotkut arvostelijat antavat korkeampia tai matalampia arvosanoja koska haluavat vaikuttaa keskiarvoon enemmän kuin muut ja joskus ravintolalla on vain yksittäinen huono päivä. Olisimme varmaan voineet antaa kaiken tämän olla ilman että kukaan olisi valittanut mitään, mutta meitä asia jäi vaivaamaan.

Niinpä me kysyimme tilastotieteen ammattilaisilta olisiko heillä ehdotuksia ja näiden ehdotuksien avulla olemme kehittäneet laskutapaamme paremmaksi. Jotta vältetään uuden laskutavan hyväksikäyttöä vaikka se olisikin melko vaikeaa emme voi kertoa tarkalleen miten arvot lasketaan.

Perusidea on kuitenkin että arvostelijoiden enemmistön kanssa eri mieltä olevilla ei olisi yhtä paljon valtaa vaikuttaa keskiarvoon kun mitä heillä on tähän asti ollut. Järjestelmä on siis reiluin mahdollinen ja uskommekin että parhaat ravintolat -lista antaa nyt myös monta arvostelua saaneille ravintoloille reilun mahdollisuuden.

1 thoughts on “Mega pizza porvoo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *