Suomi keskustelu iisalmi sinkku chat

suomi keskustelu iisalmi sinkku chat

Millaisia ovat yksityiset vuokra-asunnot Iisalmessa? Onko hometta tai muuten huonokuntoisia? Pöllöskällä tai intiaanikylässä nykyisin miten paljon maahanmuuttajia? Etsi Toggle navigation Valikko. Aluksi sytyin asialle ja aloin kahlata keskustelujanne läpi, koska ainahan sitä kaipaa kotikaupunkiaan. Menkää vaikka urheilemaan, siellä mäkin puhan kiukkuni. Lisäksi rakentavaa keskustelua ei juuri ole, helpolla mennään henkilökohtaisuuksiin ja aletaan käyttäytyä kuin yläasteikäiset välitunnilla.

Kiva seurata kotikaupunkini elämää ja ihmeitä näin keskustelujenne kautta. Hyvää syksyä ja muistaakahan mennä kannustamaan Iisalmen Pelikarhuja koviin Mestis taistoihin! Vähän tsemppiä pahimmille vinkujille kieliopillisiin juttuihin. Iisalmen autokulma oy Moro onko tämä auton liike luotatava ja rehelisi työntekjoita? Eikös karhunmetsästys ala nyt 20 elokuuta siinä peliä kerrakseen.

Jotain marginaalilajia pitäs muka mennä katsomaan, hah,hah! MItä luulet,entineniisalmelainen Suomi24 keskustelut ovat yleensä täyttä p. Äijät panee vaan pröööts, pröööts keskellä toria. Iisalmeen pitää perustaa RKP: Meneppä katsomaan lapinlahen suomi24 keskusteluja. Joo Iisalmen keskusteluissa sentään useampiakin aiheita Lapinlahteen verraten.

Toi Lapinlahden on jotain mielenvikaisten keskustelua tosiaan, yhtä ja samaa aihetta jauhetaan, joko murhasta tai sitten kiusaamisesta. Olisiko jollakin kanttia perustaa iisalmeen kunnon tanssipaikkaa jossa voisi käydä sinkut tanssimassa vaikka vähä iäkkäämät saataisiin nämä yli 50 miehet liikkeelle. Ennen oli seurahuone ja torstain naistentanssit. Joku uros kuntapolitiikko jaksoi kyllä päivystää joka torstai golalasin ääressä. Siihen se sitten loppu sellainen palvelutarjonta ja loppu naistentanssit, ei löytynyt jatkajaa.

Itekin ajattelin muuttaa pois täältä Iisalmesta koska täällä ei ole yhtään fiksua naista, saatika että olisi kunnollisia miehiä. Kaikki miehet ovat jotain maalaisjuntteja tai amiksia, ei ole ainoatakaan korkeasti koulutettua ja sivistynyttä sekä fiksua miestä ainakaan vapailla markkinoilla. Silmät päästänsä saisi hävetä jos liikkuisi joissain tilaisuuksissa iisalmelaisten miesten seurassa, koska käyttäytymistavat aivan jotain muuta kuin sivistyneitä ja puhuvat karmeankuuloista savonmörkerrystä.

Totta maar Iisalmessa puhutaan savon murretta,kuinkas muuten. Eri murteet on suomen kielen rikkaus,ei kaikkien tarvitse,eikä pidäkkään lässyttää kirjakieltä.

Olisko tämä parempi, "onks mulkukkaa soittant"? Ymmärrätkö tämän," suattaa olla,vuan suattaa olla olemattakkii. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi seksin saaminen on niin vaikeata iisalmelaisilta naisilta? Pitääkö tässä lähteä katselemaan naista itselle toiselta paikkakunnalta, jonne päätyä sitten itsekin? Ehkä olet kinunut vääriltä naisilta,tai sitten syy löytyy omasta käytöksestä. Ei pitäisi ainakaan löytyä omasta käytöksestä. No, kerropa mistä löytyy? Etenkin vapaat iisalmelaiset vuotiaat naiset ovat siinä ikähaarukassa jotka kiinnostavat ja mielellään vapaat, jos siitä vaikka muodostuisi oikea parisuhde?

Epäilen, että tuollaista mahdollisuutta löytyy mistään päin Iisalmea, olet kova guru mikäli voit antaa vastausta. Siellä sain minäkin 2. No ei heti ensimmäisenä pidä vongata seksiä. Oletko käynyt esim tanssilavoilla tai ravintoloissa siellä on myös paljon vapaita. Ite olen aikoinaan löytänyt kaksikin pitempiaikaistsa suhdetta juuri tansseista.

Kai se on myös tuurista kiinni miten käy. Jatka vain yrittämistä,kyllä se vielä tärppää. Niin ja lenkkipolut ja kuntosalit,ovat aika hyviä mestoja,näistä paikoista on myös toisinaan tärpännyt.

Viestistäsi ei oikein selvinnyt,haluatko vain seksiä. Missä paikoissa liikut,käytkö kaupungin riennoissa vai missä. Jotain häikkää on,jos et löydä naista. Nainen ei voi tehdä aloitetta, huorahan sellainen on, joten pitää odottaa, että mies tekee aloitteen. Jos ei sormus sormessa killu, niin miehet vaan pientä silmäpeliä kehiin. Muualla naiset tekee aloitteita jopa enemmän kuin miehet ja he eivät todellakaan ole huoria, vaan ennemminkin saavat siitä pisteet kotiin.

Iisalmessa, kun tekee miehenä aloitteita niin saa naisilta paskaa naamoille saavikaupalla, mikäli ei heitä joku mies satu kiinnostamaan. Iisalmessa naiset ovat tosi töykeitä lähestyviä miehiä kohtaan, vaikka kuinka asiallisesti tulisi tekemään tuttavuutta. Oletko sinä kenties varattu vai sinkku ja mihinkä ikäryhmään kuulut olisi kiva tietää?

Mene viestin aloittaja sanomaan suoraan naisille ihanuuden lausahdus vai ootko naiseton neitsyt pelle? Kyllä oot ihana itsekkin. Olisi kiva, jos Iisalmessa kapakassa lähestyvät miehet eivät olisi älyttömässä kännissä, töykeitä, törkeitä ja heti perseessä kiinni. Vaikka se seksi olisi itselläkin mielessä, ei varmaan miehestäkään tuntuisi mukavalta, kun ohi kävellessä heti ensimmäisenä tarttuisi palleista kiinni ja kourisi haaroväliä?

Tällaiseenkin olen tällä kylällä törmännyt, että baaritiskillä istuessa tuntematon tulee kourimaan persettä. Tai sitten erittäin huonoihin iskurepliikkeihin. Ihan mukava jutustella ja katsoa, tulisiko siitä jotain, kun lähestyy fiksusti. Naisetkin on vain ihmisiä ja hyvät ihmissuhdetaidot ja keskustelutaidot johtavat usein toivottuun lopputulokseen.

Toki ei voi yleistää, ja niitä örveltäjiä löytyy niin naisista, kuin miehistä. Entäs jos on fiksusti käyttäytyvä mies, mutta alussa tuntemattomien ihmisten kanssa varautuva ja ei niin supliikki?

Esimerkiksi itse kuulun tuohon ryhmään joka on alussa hieman "kömpelö" etenkin aloittamaan keskusteluja naisten kanssa, eli mitään päätä huimaavia iskurepliikkejä esimerkiksi sinun olisi turha odottaa. Tosin en kuitenkaan ala kyselemään minkälainen sää on nyt ja miksi olet täällä, ym. Ihmiset joiden kanssa olen ollut seurustelu- ja parisuhteessa sekä sukulaiset ovat samaa mieltä, että olen erittäin sosiaalinen, keskustelutaitoinen, huumorintajuinen ym.

Tämä ei tarkoita sitä, että olisin yleensä joka paikassa "ujo", hiljainen, arka, jne. Ihmettelen myös sitä miksi naiset eivät tule tekemään miehiin aloitteita, jos olette jostain henkilöstä kiinnostuneita? Kerran on kohdalleni tapahtunut Iisalmessa sellainen ihme, että eräässä Iisalmelaisessa baarissa tuli nainen minua lähestymään "iskemismielessä". Tämä tapahtui noin vuosi sitten. Valitettavasti jouduin sanomaan hänelle, että tule seuraavan kerran tekemään tuttavuutta selvinpäin.

Tämä nainen oli melko seis ja ikäerokin oli varmaan 15 vuotta ulkonäön perusteella, joten tuskin tulisi tekemään tuttavuutta selvinpäin.

Tiedä, vaikka olisi ollut selvinpäin fiksu, mutta kielteinen vastaus ei ollut hänelle mieleen, koska haistatteli ja lähti pois paikalta nenä pystyssä. Minä en kyllä antaisi heti pakkeja, jos joku nainen tulisi selvinpäin tekemään tuttavuutta, aloittaa se sitten tutustumisen kuinka huonolla repliikillä tahansa. Ei sitä koskaan voi tietää minkälainen ihminen sieltä ajanmyötä paljastuisi.

Olisin kiinnostunut tietämään mikä on sinun ikäsi, jotta osaisin vähän "hahmottaa" minkälaisessa ikäryhmässä on sinun mainitsemia odotuksia, tietenkään ei hirveästi pysty yleistämään, mutta kuitenkin.

Tarkkaa ikää ei tarvitse mainita, kerro vaikka kuulutko esimerkiksi ikäluokkaan vuotiaat, vuotiaat, vuotiaat? Edellisestä jäi myös uupumaan kysymys, että haetko yleensä baarista seksiä vai oletko liikenteessä sillä silmällä, että josko tästä tulisi jotain? Kyllä sieltä iisalmesta naisia sain. Ei kukaan lämpene 4. Ei enää pelitä, vanhat iskureplat, ei enää pelitä isänä pokausvinkit.

Seksi on kyllä olennainen osa suhdetta, ja jos mies ei vaikka parin kuukauden jälkeenkään ole seksuaalisessa mielessä kiinnostunut minusta, tunnen kyllä siinä vaiheessa, etten ole varmastikaan se oikea hänelle.

Mutta toki olen liikkeellä siinä mielessä vakavasti, että parisuhdettahan sitä etsii. Tuntuu vaan, että tosiaan nämä repliikit on ollu tosi karmeita. Tulee semmoinen, apua karkuun tai sitten samalla mitalla takaisin törkeesti olo. Vaikken olekaan mikään töykeä ihmisenä, mutta puolustusreaktio herää kyllä tietyssä vaiheessa. Naisena, ainakin minun mielestäni on tärkeää tuntea itsensä halutuksi, se, että mies ottaa lähelle tanssiessa ja on miehisesti läsnä, kiihottaa. D En minä kirjoituksessani tarkoittanut mitään seksinpihtaamista parin kuukauden verran, vaan sitä että heti samana iltana baarista valomerkin jälkeen päädyttäisiin vällyjen alle.

Mikäli juttu lähtee luistamaan, niin kyllä sitä seksiä voi olla jo kuukaudenkin sisään, mutta viimeistään kyllä tuohon 2 kuukauteen mennässä. Muussa tapauksessa voi olla niin ettei toinen ole seksuaalisessa mielessä kiinnostunut toisesta. Itse en tässä iässä enää hirveän paljoa lämpene yhden illan juttuihin baarireissun päätteeksi.

Kahdenkeskinen tutustuminen baari-illan ulkopuolella on suotavaa ennen petipuuhiin menemistä ja eiköhän se yhteisen ajan viettäminen jomman kumman kotona johda sitten jossain vaiheessa seksiin, kun oikea aika koittaa ja fiilikset loksahtavat yksiin. Välttämättähän se ei katsoa edes aikaa onko ilta, päivä vai aamu. Mutkan kautta takas 5. Olen asunut puolitoista vuotta Iisalmessa pitkän tauon jälkeen ja täytyy sanoa, että naisten taso ei päätä huimaa.

Iisalmelaiset naiset ovat todella töykeitä käytökseltään ja heiltä ei löydy minkäänlaista huumorintajua. Muualla naiset osaavat ottaa huumorilla kaksimieliset iskurepliikit, mutta iisalmelaiset ovat vailla huumorintajua.

Suomi keskustelu iisalmi sinkku chat -

Sama koskee tietenkin myös parisuhteessa olevia naisiakin. Kaiken tämän hän sanoi kirkkain silmin ja täysin järjissään sekä tosissaan. Viesti on mainos tai massapostitus. suomi keskustelu iisalmi sinkku chat

: Suomi keskustelu iisalmi sinkku chat

FUCK MAN PORNO FANTASIAT Edellisestä jäi myös uupumaan kysymys, että haetko yleensä baarista seksiä vai oletko liikenteessä sillä silmällä, että josko tästä tulisi jotain? Silmät päästänsä saisi hävetä jos liikkuisi joissain tilaisuuksissa iisalmelaisten miesten seurassa, koska käyttäytymistavat aivan jotain muuta kuin sivistyneitä ja puhuvat karmeankuuloista savonmörkerrystä. Lisätietoja merkkiä jäljellä. En ole koskaan nähnyt mitään kunnon syytä miksi hankkiutuisin naimisiin, saati että alkaisin pyöräyttelemään kersoja jalkoihin. Iisalmelaiset naiset ovat todella töykeitä käytökseltään ja heiltä etsin kavereita erotic striptease löydy minkäänlaista huumorintajua. Entäs jos on suomi keskustelu iisalmi sinkku chat käyttäytyvä mies, mutta alussa tuntemattomien ihmisten kanssa varautuva ja ei niin supliikki?
Suomi keskustelu iisalmi sinkku chat Suomalainen seksi sexi filmit
SUOMI PORNO OUTCALL ESCORTS Privat escort cz hullun lehmän esso
Tallinna sex wiki Isot nännit on sex videos

Asiassa on mahdollista ettei mittavankaan esitutkinnan tuloksena saataisi näyttöä rikoksentekijästä. Jotta aivan turhaan sitä Iisalmen rikostutkintaan on ilmoituksiaan mennä tekemään. Tyhjän saa hakemattakin ja ihan ilman vaivannäköä! Kaikkien aikojen suojelija; sanottiin ennen. Moro onko tämä auton liike luotatava ja rehelisi työntekjoita? Millaisia ovat yksityiset vuokra-asunnot Iisalmessa?

Onko hometta tai muuten huonokuntoisia? Pöllöskällä tai intiaanikylässä nykyisin miten paljon maahanmuuttajia? Etsi Toggle navigation Valikko. Iisalmen autokulma oy Moro onko tämä auton liike luotatava ja rehelisi työntekjoita? No enpä sanois 1. No, enpä nyt sanos en tunne ketään muuta ihanaa naista täällä Iisalmessa kuin ainoastaan itseni.

Itekin ajattelin muuttaa pois täältä Iisalmesta koska täällä ei ole yhtään fiksua naista, saatika että olisi kunnollisia miehiä. Kaikki miehet ovat jotain maalaisjuntteja tai amiksia, ei ole ainoatakaan korkeasti koulutettua ja sivistynyttä sekä fiksua miestä ainakaan vapailla markkinoilla. Silmät päästänsä saisi hävetä jos liikkuisi joissain tilaisuuksissa iisalmelaisten miesten seurassa, koska käyttäytymistavat aivan jotain muuta kuin sivistyneitä ja puhuvat karmeankuuloista savonmörkerrystä.

Totta maar Iisalmessa puhutaan savon murretta,kuinkas muuten. Eri murteet on suomen kielen rikkaus,ei kaikkien tarvitse,eikä pidäkkään lässyttää kirjakieltä. Olisko tämä parempi, "onks mulkukkaa soittant"? Ymmärrätkö tämän," suattaa olla,vuan suattaa olla olemattakkii. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi seksin saaminen on niin vaikeata iisalmelaisilta naisilta? Pitääkö tässä lähteä katselemaan naista itselle toiselta paikkakunnalta, jonne päätyä sitten itsekin?

Ehkä olet kinunut vääriltä naisilta,tai sitten syy löytyy omasta käytöksestä. Ei pitäisi ainakaan löytyä omasta käytöksestä. No, kerropa mistä löytyy? Etenkin vapaat iisalmelaiset vuotiaat naiset ovat siinä ikähaarukassa jotka kiinnostavat ja mielellään vapaat, jos siitä vaikka muodostuisi oikea parisuhde? Epäilen, että tuollaista mahdollisuutta löytyy mistään päin Iisalmea, olet kova guru mikäli voit antaa vastausta. Siellä sain minäkin 2.

No ei heti ensimmäisenä pidä vongata seksiä. Oletko käynyt esim tanssilavoilla tai ravintoloissa siellä on myös paljon vapaita. Ite olen aikoinaan löytänyt kaksikin pitempiaikaistsa suhdetta juuri tansseista. Kai se on myös tuurista kiinni miten käy. Jatka vain yrittämistä,kyllä se vielä tärppää.

Niin ja lenkkipolut ja kuntosalit,ovat aika hyviä mestoja,näistä paikoista on myös toisinaan tärpännyt. Viestistäsi ei oikein selvinnyt,haluatko vain seksiä. Missä paikoissa liikut,käytkö kaupungin riennoissa vai missä. Jotain häikkää on,jos et löydä naista. Nainen ei voi tehdä aloitetta, huorahan sellainen on, joten pitää odottaa, että mies tekee aloitteen. Jos ei sormus sormessa killu, niin miehet vaan pientä silmäpeliä kehiin.

Muualla naiset tekee aloitteita jopa enemmän kuin miehet ja he eivät todellakaan ole huoria, vaan ennemminkin saavat siitä pisteet kotiin. Iisalmessa, kun tekee miehenä aloitteita niin saa naisilta paskaa naamoille saavikaupalla, mikäli ei heitä joku mies satu kiinnostamaan. Iisalmessa naiset ovat tosi töykeitä lähestyviä miehiä kohtaan, vaikka kuinka asiallisesti tulisi tekemään tuttavuutta. Oletko sinä kenties varattu vai sinkku ja mihinkä ikäryhmään kuulut olisi kiva tietää?

Mene viestin aloittaja sanomaan suoraan naisille ihanuuden lausahdus vai ootko naiseton neitsyt pelle? Kyllä oot ihana itsekkin. Olisi kiva, jos Iisalmessa kapakassa lähestyvät miehet eivät olisi älyttömässä kännissä, töykeitä, törkeitä ja heti perseessä kiinni. Vaikka se seksi olisi itselläkin mielessä, ei varmaan miehestäkään tuntuisi mukavalta, kun ohi kävellessä heti ensimmäisenä tarttuisi palleista kiinni ja kourisi haaroväliä?

Tällaiseenkin olen tällä kylällä törmännyt, että baaritiskillä istuessa tuntematon tulee kourimaan persettä. Tai sitten erittäin huonoihin iskurepliikkeihin. Ihan mukava jutustella ja katsoa, tulisiko siitä jotain, kun lähestyy fiksusti. Naisetkin on vain ihmisiä ja hyvät ihmissuhdetaidot ja keskustelutaidot johtavat usein toivottuun lopputulokseen.

Toki ei voi yleistää, ja niitä örveltäjiä löytyy niin naisista, kuin miehistä. Entäs jos on fiksusti käyttäytyvä mies, mutta alussa tuntemattomien ihmisten kanssa varautuva ja ei niin supliikki? Esimerkiksi itse kuulun tuohon ryhmään joka on alussa hieman "kömpelö" etenkin aloittamaan keskusteluja naisten kanssa, eli mitään päätä huimaavia iskurepliikkejä esimerkiksi sinun olisi turha odottaa. Tosin en kuitenkaan ala kyselemään minkälainen sää on nyt ja miksi olet täällä, ym.

Ihmiset joiden kanssa olen ollut seurustelu- ja parisuhteessa sekä sukulaiset ovat samaa mieltä, että olen erittäin sosiaalinen, keskustelutaitoinen, huumorintajuinen ym. Tämä ei tarkoita sitä, että olisin yleensä joka paikassa "ujo", hiljainen, arka, jne. Ihmettelen myös sitä miksi naiset eivät tule tekemään miehiin aloitteita, jos olette jostain henkilöstä kiinnostuneita?

Kerran on kohdalleni tapahtunut Iisalmessa sellainen ihme, että eräässä Iisalmelaisessa baarissa tuli nainen minua lähestymään "iskemismielessä". Tämä tapahtui noin vuosi sitten. Valitettavasti jouduin sanomaan hänelle, että tule seuraavan kerran tekemään tuttavuutta selvinpäin.

Tämä nainen oli melko seis ja ikäerokin oli varmaan 15 vuotta ulkonäön perusteella, joten tuskin tulisi tekemään tuttavuutta selvinpäin. Tiedä, vaikka olisi ollut selvinpäin fiksu, mutta kielteinen vastaus ei ollut hänelle mieleen, koska haistatteli ja lähti pois paikalta nenä pystyssä.

Minä en kyllä antaisi heti pakkeja, jos joku nainen tulisi selvinpäin tekemään tuttavuutta, aloittaa se sitten tutustumisen kuinka huonolla repliikillä tahansa. Ei sitä koskaan voi tietää minkälainen ihminen sieltä ajanmyötä paljastuisi. Olisin kiinnostunut tietämään mikä on sinun ikäsi, jotta osaisin vähän "hahmottaa" minkälaisessa ikäryhmässä on sinun mainitsemia odotuksia, tietenkään ei hirveästi pysty yleistämään, mutta kuitenkin.

Tarkkaa ikää ei tarvitse mainita, kerro vaikka kuulutko esimerkiksi ikäluokkaan vuotiaat, vuotiaat, vuotiaat? Edellisestä jäi myös uupumaan kysymys, että haetko yleensä baarista seksiä vai oletko liikenteessä sillä silmällä, että josko tästä tulisi jotain? Kyllä sieltä iisalmesta naisia sain. Ei kukaan lämpene 4. Ei enää pelitä, vanhat iskureplat, ei enää pelitä isänä pokausvinkit. Seksi on kyllä olennainen osa suhdetta, ja jos mies ei vaikka parin kuukauden jälkeenkään ole seksuaalisessa mielessä kiinnostunut minusta, tunnen kyllä siinä vaiheessa, etten ole varmastikaan se oikea hänelle.

Mutta toki olen liikkeellä siinä mielessä vakavasti, että parisuhdettahan sitä etsii. Tuntuu vaan, että tosiaan nämä repliikit on ollu tosi karmeita. Tulee semmoinen, apua karkuun tai sitten samalla mitalla takaisin törkeesti olo.

Rikoksen selvittämisestä ja syyllisen selville saamisesta aiheutuisi kohtuuttomia kustannuksia rikoksen laatuun nähden ja on mahdollista, jopa todennäköistä ettei rikokseen syyllistynyttä saataisi selvitettyä. Rikoksen selvittäminen vaatisi ainakin sen selvittämistä, mistä ip-osoitteista viestit ovat laitettu ja tämän jälkeen kyseisten koneiden käyttäjien selvittämistä.

Jos koneiden käyttäjät selviäisivät tutkinnan eteneminen vaatisi useita kuulusteluja. Asiassa on mahdollista ettei mittavankaan esitutkinnan tuloksena saataisi näyttöä rikoksentekijästä. Jotta aivan turhaan sitä Iisalmen rikostutkintaan on ilmoituksiaan mennä tekemään. Tyhjän saa hakemattakin ja ihan ilman vaivannäköä! Kaikkien aikojen suojelija; sanottiin ennen.

Moro onko tämä auton liike luotatava ja rehelisi työntekjoita? Millaisia ovat yksityiset vuokra-asunnot Iisalmessa? Onko hometta tai muuten huonokuntoisia?

Pöllöskällä tai intiaanikylässä nykyisin miten paljon maahanmuuttajia? Etsi Toggle navigation Valikko. Aluksi sytyin asialle ja aloin kahlata keskustelujanne läpi, koska ainahan sitä kaipaa kotikaupunkiaan. Menkää vaikka urheilemaan, siellä mäkin puhan kiukkuni. Lisäksi rakentavaa keskustelua ei juuri ole, helpolla mennään henkilökohtaisuuksiin ja aletaan käyttäytyä kuin yläasteikäiset välitunnilla.

Kiva seurata kotikaupunkini elämää ja ihmeitä näin keskustelujenne kautta. Hyvää syksyä ja muistaakahan mennä kannustamaan Iisalmen Pelikarhuja koviin Mestis taistoihin! Vähän tsemppiä pahimmille vinkujille kieliopillisiin juttuihin.

Iisalmen autokulma oy Moro onko tämä auton liike luotatava ja rehelisi työntekjoita? Eikös karhunmetsästys ala nyt 20 elokuuta siinä peliä kerrakseen. Jotain marginaalilajia pitäs muka mennä katsomaan, hah,hah! MItä luulet,entineniisalmelainen Suomi24 keskustelut ovat yleensä täyttä p.

Äijät panee vaan pröööts, pröööts keskellä toria.

Tottakai kaiken voi pilata sopimattomalla kommentilla, en itsekään olisi ystävällinen jos minulle tullaan jotain asiatonta laukomaan. Siihen se sitten loppu sellainen palvelutarjonta ja loppu naistentanssit, ei löytynyt jatkajaa. Syntyperäiset iisalmelaiset, mutta jo paikkakunnalta poismuuttaneet ja sittemmin uudelta paikkakunnalta puolisonsa löytäneet ovat sanoneet samaa. Mene viestin aloittaja sanomaan suoraan naisille ihanuuden lausahdus vai ootko naiseton neitsyt pelle? Missä paikoissa liikut,käytkö kaupungin riennoissa vai missä. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Olisko tämä parempi, "onks mulkukkaa soittant"?

1 thoughts on “Suomi keskustelu iisalmi sinkku chat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *