City deitti tampere seksi

city deitti tampere seksi

Tuollainen tekee kyllä aina kerrassaan loistavan ensivaikutelman. Ja hiustenajelusta erikoisuuspointsit - ei takuulla sattuisi ihan kaikille perinteisemmille mitä-tehdä-treffeillä -listoille! Se on talvitreffien aatelia, paitsi kivaa myös jostain syystä romanttista. Jännä sinänsä - jos joku sen sijaan ehdottaisi murtomaahiihtoa, pinkoisin varmaan karkuun ja aika pirun nopeasti sittenkin! Ei mitään juhamietoa meikälle, kiitos.

Olen itse käynyt useammankin kerran ekoilla treffeillä pelaamassa biljardia se on varavaihtoehtoni jonka nykäisen hihasta jos mies ei ole viitsinyt suunnitella kahvittelua kummempaa , toimii ja sen jälkeen on helpompi istahtaa oluen ääreen juttelemaan kun on ainakin yksi puheenaihe: Olen myös käynyt kammoksumillasi karaoketreffeillä tosin biljardiottelun jälkeen heti perään! Oli hauskaa, baarissa ei ollut juurikaan muita ja parin tuopin jälkeen irtosi lystiä.

Tai ainakin minulla oli hauskaa, mies ei valitettavasti halunnut tavata enää toiste Mutta menisin silti uudestaan karaoketreffeille jos mies olisi innokas. Nimeomaan, tuskin minäkään haluaisin huvipuistotreffeillä juosta laitteesta toiseen. Mutta niiss tosiaan on usein aika viehko tunnelma, paljon katseltavaa ja asioita, joista voi jutella. Minkä takia te naiset yleensä edes mietitte mitään treffiohjelmia täällä?

Eihän teidän tarvitse mitään treffeille suunnitella tai miettiä. Te vaan nappaatte sopivan miehen niistä ukkeleista, joita tunkee joka raosta, ja sitten lähdette ukkelin rahoilla syömään ja juomaan ja pitämään hauskaa. Jälkeenpäin luultavasti haukutte miehen kavereillenne, ettekä vastaa enää puheluihin. Oikeesti Eliitti ja kärsijät, onko pakko tunkea tuota naisvihaa ihan jokaiseen keskusteluun?

Naiset ei ilmeisesti voi mistään miehiin liittyvästä aiheesta keskustella ilman että se jotenkin loukkaa miehiä jotka ei saa treffiseuraa Mahdoton Nainen, bilis on hyvä idea sekin!

Tosin paras lopputulos tullee, mikäli molemmat ovat tasaisen huonoja. Jos yksi on pro ja toinen ihan paska, saattavat tärskyt alkaa vähän negatiivisemmissa merkeissä.

Toisaalta tulisipahan testattua itse kunkin kyky hävitä ja siten käsitellä vastoinkäymisiä Ja kaikille kommentoijille tiedoksi: Mielestäni moisille paskanjauhajille ei tule suoda sitä iloa, että nämä onnistuvat kaappaamaan keskustelut höpötyksilleen.

Mikäli kyseinen tyyppi vielä jakaa tekstisaastaansa palstani kommenttikentässä, poistan sekä tämän kommentit että mahdolliset vastaukset. Alan pikkuhiljaa uskoa, että nimim. Eliitti ja kärsijät on pelkkä trolli. Jos ei ole, niin olen lähinnä pahoillani siitä, että hän lyttää itse itseään noin kovin. Palatakseni asian oikeille juurille, keilaamassa on tosi hauska käydä, etenkin tuplatreffeillä! Varsinkin hohtokeilaus on ihan huikea treffipuuha. Tai miksei useammatkin treffit samaan aikaan tai vaikka järjestetyt sokkotreffit.

Veikkaisin että huomaa aika äkkiä, synkkaako vai eikö synkkaa. Tanssimusiikki soi taustalla ja juomistakin yleensä saa. Voi myös teeskennellä urheilevansa! Kerran oon ollu treffeillä taidenäyttelyssä.. Yhessä vaiheessa voin suorastaan sanoa harrastaneeni treffailua. Usein oltiin jossain kahvilla tai kaljalla. Joskus joittenkin kanssa oon käyny ravintolassaki ite päättäny useimmiten paikan ja ite maksanu omat ruokani - ellei toinen oo ehdottomasti halunnu maksaa, mihin suostun jos on tilanne, että toinen on sillä hetkellä töissäkäyvä ja ite oo opintotuella kitkuttelija.

Onnistuneet treffit on mun mielestä sellaset, mitkä päättyy sänkyyn. D Parhaassa tapauksessa seksi on hyvää, tai ainakin potentiaalista seuraavaa kertaa ajatellen. Mun mielestä sänkyhommat pitää testata ihan yhtä nopeesti ku tyypin huumorintaju ja musiikkimakukin - en halua sikaa säkissä kuitenkaan. Sen sijaan ajatuskin tuplatreffeistä jotenkin kauhistuttaa. Vai lasketaanko sekin tuplatreffeiksi, jos kaksi jo vakiintuneempaa pariskuntaa lähtee vaikka sitten sinne keilaamaan yhdessä?

Se olisi varmaan ookoo. Sen sijaan kaksi paria ekoilla treffeillä - voi sitä vaivaantuneiden hiljaisuuksien ja sosiaalisen kömpelöyden juhlaa! Paikka pitäisi ainakin valita itse. Toisaalta voisi olla mielenkiintoista antaa miehen valita paikka - se varmaan kertoisi tyypistä aika paljon.

Jos tärskyt sovitaan pihviravintolan ovelle, voi samantien sanoa että ei kiitos, ei tästä taida tulla mitään. Joo en ikinä lähtisi sellaiselle kaksi paria ekoilla treffeillä -tuplatreffeille, pikemminkin kaveripariskunnat: D Näin se on hauskaa. Apua, käykö kaikki koko ajan treffeillä?? Mä oon käynyt elämässäni ehkä kahdesti treffeillä, ekan kerran kaljalla ja toisella kerralla leffassa.

Aika vaivaannuttavia kokemuksia kyllä. Ens kerralla tuleekohan sitä..! En tiennyt edes että treffejä järjestetään tai niillä käydään suomessa kun itse en ole koskaan mitään sellasta tehnyt enkä tunne ketään joka olisi edes kertonut tunteneensa jonkun joka sellaista olisi harrastanut. Ehkä tämtä ilmiötä voidaan tavata vain kehä-kolmosen sisäpuolella koska about kaikki muut maholliset asiat on tullu puhuttua kavereitten minä en ole edes kovin kranttu juttuseurasta mutta hiljaiseloa tulee harrastettua paljon myös ja tuntemattomien kanssa.

Moista treffikulttuuriahan ei meillä pohjoisessa tunneta - ja ehkä ihan hyvä niin. Mutta itse lasken treffeiksi ne sellaiset ensimmäiset kerrat kahdenkesken potentiaalisesti kiinnostavan tyypin kanssa tavatessa. Kun käydään kahvilla, kaljalla tai leffassa. Tai vaikka sitten siellä karaokessa ja keilaamassa vielä päälle! Mutta ei, ruusu-rintaan-ja-kotiovelta-hakemaan -tyyppisiä treffejä tuskin meistä kukaan harrastaa.

Neitsyt , treffien käsitettä selvensinkin tuossa yllä danille, tai siis sitä miten minä sanaa tässä yhteydessä käytän ja mitä sillä tarkoitan. Ja uskoisin kyllä, että myös Kehä Kolmosen ulkopuolella treffaillaan. Tuota sanaa ei ehkä käytetä, mutta eivätköhän ihmiset sielläkin tee asioita yhdessä ja pariinnu. Tunnen itseni hölmöksi kun en määritellyt selvästikkään asiaa ja näkökulmaani enkä verrannut sitä mihinkään. Esim sellasen olisin voinut mainita että Suomessa tiedetään toisen perusasiat aika hyvin yleensä ennen kuin tuollaisia treffien tapaisia harrastetaan.

Esim kaveriporukan kautta tavattu ja ehtinyt keskustella näillä ennaltasopimattomilla tapaamisilla ennen sovittuja kahdenkeskeisiä. Hävettää kun ajatukset pääsivät harhailemaan noin yksinkertaista mallia tai ulosanti ainakin oli sellaista. Mitä se tosin mahdollisesti on nyttenkin. Neitsyt , tuo on ihan totta, ja varmaankin se suurin ero jenkkitreffikulttuuriin nähden.

Meillä harvoin lähdetään testailemaan vesiä ihan tuntemattoman kanssa. Tai no sängyssä ehkä testataan, kun joku tarttuu baarista mukaan,  mutta sillä tavalla että vain kadulla pyydettäisiin kivannäköistä tyyppiä kahville - ehei, sitä ei tapahtu.

Itsekin pitäisin moista yrittävää tyyppiä varmaan aika omituisena. Itse tykkään itse asiassa tosi paljon siitä, että kiinnostavat ihmiset ovat usein edes jollakin tasolla tuttuja.

Tuntuu siltä, ettei tarvitse lähteä ihan kartoittamatonta maata kepillä haromaan, kun tietää ihmisestä jo jotain.

Ja on pienempi tsäänssi tuhlata aikaansa johonkuhun täysin epäsopivaan. Edellisen kerran kun vähän säädin, ensitreffeillä pelattiin unoa punkkiräkälässä, sitten mentiin mun luo katsomaan nörttileffoja ja irstailemaan. Nykyisen ukon kanssa ensitreffit taisivat olla kun se pyysi minut luokseen syömään ja lopulta me katsottiin koko yön maraton Arska-leffoja. Mut mie tapailenkin vaan nörttejä.

Vierasvieras , kuulostaa täydelliseltä - etenkin unon peluu punkkiräkälässä! Kelpais tällekin tytölle, tuollaiset treffit. Mutta nörttien tapailu onkin parhautta! Itse yleensä pyydän treffeille jo ennestään tuttuja ihmisiä. Koti-ilta on omasta mielestä se paras, mikä ei ole ongelma jos tuntee ihmisen ennestään. Enkä ole ikinä ketään ensinäkemältä pyytänyt treffeille, vasta jos toistamiseen näkee tuntemattoman ihmisen, joka on vain jäänyt mieleen, saatan koittaa onneani ; Ei ole napannut sitä kautta kuitenkaan!!!

P Mutta omalta osalta se on mennyt tällä tahdilla, että treffin tapaiset vuoden parin välein, kun niitä sen arvoisia ihmisiä tapaa niin harvoin. Nyt kun täytin 30, niin ajattelin nyt sitten kaivaa sen oikean, täältä netin syövereistä ;. Kävin keilaamassa yhden aivan ihanan ihmisen kanssa.

Voisin väittää näin erikoisesti, että miesten kannattaa mennä ensitreffeillä liikunnallisiin tekemisiin, joista ei ole kokemusta. Tällöin nainen voi neuvoa ja mies voi näyttää kömpelyytensä. Järjellä ajatellen melko hemmetin yksinkertainen asia, mutta uskoisin sen olevan samalla myös yleisin kompastuskivi erityisesti miesten kohdalla.

Olet ehkä jo keksinyt itsellesi sopivan palvelun, hionut profiilisi kuntoon ja sitten olisi aika ottaa yhteyttä johonkin neitokaiseen ensimmäisen kerran. Jos olet valinnut palveluksi Victoria Milanin tai muun vastaavan, jossa hakijat ovat ensisijaisesti etsimässä ainoastaan seksiä netistä, niin voit olla todella suora. Voit jo heti ensimmäisessä keskustelussa ehdottaa seksitreffejä tai muuta vastaavaa, mutta tätä ei kannata tehdä kuitenkaan ensimmäisessä lauseessa!

Muista, että ihmiset ovat kuitenkin lähes samoja kuin mitä tapaisit vaikkapa lähikuppilassasi, joten ole sopivan hienovarainen. Keskustelut kannattaa aloittaa normaalilla tervehdyksellä ja sen jälkeen sanoa jotakin kiinnostavaa, millä herätät vastapuolen kiinnostuksen.

Jos kyselet samoja vanhoja kysymyksiä kuin kaikki muutkin, niin ei kannata myöskään odottaa paljoa. Tässä hieman listaa yleisistä kysymyksistä, joita kannattaa vältellä mahdollisimman paljon: Niillä ei ole mitään merkitystä, pysy siis oleellisessa.

Jätä tämän kaltaiset kysymykset pois, niillä ei ole mitään merkitystä, ketään ei kiinnosta vastata niihin ja pahimmillaan kyllästytät vastapuolen kuoliaaksi. Jos haluat seksiä netistä, niin jätä nämä pois. Välttelemällä näitä yleisimpiä kysymyksiä ja muita mahdollisia muodostelmia niistä, voit jopa tuplata mahdollisuutesi seksitreffien järjestämiseen. Kannattaa pitää mielessä, että se kaikista parhaimman näköinen mimmi saa todennäköisesti viestejä muiltakin hakijoilta.

Jos viestisi ovat mielenkiintoisia ja erottautuvat joukosta positiivisesti, niin saat myös vastauksia huomattavasti enemmän. Ensimmäisestä tapaamisesta on hyvä tehdä turvallinen molempien osapuolien kannalta ja useammasta syystä. Ensinnäkin ehdottamalla vastapuolelle turvallisen oloista tapaamista, parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä myös pukille myöhemmin. Jos vastapuolelle tulee saman tien turvallinen olo ja hän luottaa sinuun, niin myös kynnys tällä ensitapaamiselle pienenee.

Vastaavasti, jos ehdotat muutaman viestin jälkeen ensimmäistä tapaamista jossakin Vantaan perukoilla, niin tähän suhtautuu varauksella ihan kuka tahansa.

Toisaalta, ensimmäisestä tapaamisesta on hyvä tehdä turvallinen myös oman itsesi kannalta. Tästä syystä ensimmäisen tapaamisen on hyvä olla vaikka ostoskeskuksessa tai muussa vastaavassa paikassa, missä pääset tarvittaessa karkuun, jos asiat eivät mene suunnitellulla tavalla.

Jos kaikki natsaa, niin voittehan siirtyä ensimmäisten treffien jälkeen vaikka suoraan petipuuhiin asunnollesi. Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin. Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi.

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn.

Toisaalta profiili kannattaa hioa kerralla kuntoon. Kannattaa muistaa, että vastapuoli ei todennäköisesti tiedä sinusta entuudestaan yhtään mitään. Jos profiilistasi puuttuu kuva ja et ole kertonut mitään itsestäsi, niin luonnollisesti olisi melko suuri kynnys alkaa ehdottelemaan mitään tai edes ottaa yhteyttä. Vaikka profiilin täyttäminen saattaa tuntua vaikealta tai jopa ajan haaskaukselta, niin siihen kannattaa siis keskittyä.

Usein monissa deittipalveluissa profiilin yhteydessä kysymyksiä on kuitenkin todella paljon, pahimmillaan jopa satoja erilaisia kysymyksiä, joista monet ovat vieläpä aivan järjettömiä. Jos et jaksa käydä läpi näitä kaikkia, niin listaanpa tähän nyt tärkeimmät asiat, jotka voit tarkistaa omasta profiilistasi.

Muut näistä on oikeastaan melko lailla itsestäänselvyyksiä suurimmalle osalle, mutta kuvaus voi aiheuttaa päänsärkyä. Jos käyt muiden henkilöiden profiileja läpi, niin huomaat nopeasti, että kenelläkään ei ole pidempää tai oikeasti järkevää kuvausta. Tämä on juurikin se syy, miksi sinun kannattaa tehdä se viimeisenpäälle.

Etenkin naiset tykkäävät lukea hyviä kuvauksia ja sen innoittamana voit saada huomattavasti enemmän yhteydenottoja. Ikävä kyllä, kuvauksen tekemiseen ei ole mitään oikeaa kaavaa, joten tässä sinun täytyy käyttää vain mielikuvitusta.

Ehkäpä tuo mielikuvitus on juuri se, jota monet myös etsivät seksikumppaniltaan ja mikä olisikaan parempi tapa arvioida sitä kuin lukemalla hakijan itse kirjoittama kuvaus: Järjellä ajatellen melko hemmetin yksinkertainen asia, mutta uskoisin sen olevan samalla myös yleisin kompastuskivi erityisesti miesten kohdalla.

Olet ehkä jo keksinyt itsellesi sopivan palvelun, hionut profiilisi kuntoon ja sitten olisi aika ottaa yhteyttä johonkin neitokaiseen ensimmäisen kerran.

Jos olet valinnut palveluksi Victoria Milanin tai muun vastaavan, jossa hakijat ovat ensisijaisesti etsimässä ainoastaan seksiä netistä, niin voit olla todella suora.

Voit jo heti ensimmäisessä keskustelussa ehdottaa seksitreffejä tai muuta vastaavaa, mutta tätä ei kannata tehdä kuitenkaan ensimmäisessä lauseessa!

Muista, että ihmiset ovat kuitenkin lähes samoja kuin mitä tapaisit vaikkapa lähikuppilassasi, joten ole sopivan hienovarainen. Keskustelut kannattaa aloittaa normaalilla tervehdyksellä ja sen jälkeen sanoa jotakin kiinnostavaa, millä herätät vastapuolen kiinnostuksen. Jos kyselet samoja vanhoja kysymyksiä kuin kaikki muutkin, niin ei kannata myöskään odottaa paljoa.

Tässä hieman listaa yleisistä kysymyksistä, joita kannattaa vältellä mahdollisimman paljon: Niillä ei ole mitään merkitystä, pysy siis oleellisessa. Jätä tämän kaltaiset kysymykset pois, niillä ei ole mitään merkitystä, ketään ei kiinnosta vastata niihin ja pahimmillaan kyllästytät vastapuolen kuoliaaksi. Jos haluat seksiä netistä, niin jätä nämä pois. Välttelemällä näitä yleisimpiä kysymyksiä ja muita mahdollisia muodostelmia niistä, voit jopa tuplata mahdollisuutesi seksitreffien järjestämiseen.

Mulla oli joskus monia vuosia sitten Suomi24 käytössä ja olihan siellä paljon porukkaa, mut hyvin paljon just kaikkia hulluja. Badoo oli joskus käytössä, mut siellä otti ainoastaan inkkarit yhteyttä ja valitettavasti ilman mitään rasismia, niitten ulkonäkö yleisesti ei vaan iske silmää ja muutenkin kulttuurit ei välttämättä kohtaa.

Suomessa käydessäni vahingossa menin avaamaan tuo OkCupidin pikadeitti hommelin ja alko sateleen suomalaisilta miehiltä viestiä ja tykkäyksiä ei siis mitenkään suuresti, mut muutamia kuitenkin.

Tietenkään en tiedä näitten palveluiden tasosta Suomessa, mutta ainakin varmaan parempia kuin joku Match. Nuo Pof ja Badoo vään kiinnostelis kokeilla. Ehkä tässä pakkaspäivien iloksi ja ajankuluksi vois askarrella uusia profiileja..

Joo siis mulla on kyl ihan positiivisia kokemuksia tosta POF: Mut siis kun siellä kuitenkin tarttee vähän tehdä sen profiilin eteen niin yleensä karsii jo osan pois siinä vaiheessa. Badoosta en tykännyt mut tietty voi Suomessa toimia paremmin: Minä ja aika monta muutakin on löytänyt omansa Facebookin kautta toimivasta Are You Interested sovelluksesta.

Siellä kaikesta olisi pitänyt maksaa, palvelu peitti sun numeron jos annoit sen suoraan eikä chättäilystä itse ohjelmassa tule mitään koska ohjelma haluaisi rahaa. Intialaisia sateli ovista ja ikkunoista ja kikkelinkuvia läheltiin läjäpäin. En tiedä missä kunnossa sovellus on näin kohta kahden vuoden seurustelun jälkeen, mut sanoisin et kokeile ainakin: D Mutta tottahan tuo on, vaikka palvelu olis millainen, niin jos siellä on se yksi ihana, niin se oli just hyvä palvelu. Voi kun mä toivon että tää olis se vuosi kun se löytyis..

Itse olen tykästynyt tuohon Seuraajokaiselle palveluun. Jotenkin mukavaa väkeä ja tosi erilaista kuin yleensä. Tässä Cosmopolitan blogissa oli ihania neuvoja nettideittailuun: Todella huonoja kokemuksia ainakin itsellä. E-kontakti vaikuttaa jo ihan järkevältä, mutta toimivuudesta en osaa vielä sanoa ;. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Mä luovuin tosta Suomi Ilmottelet sitten et miten meni ;. Juu, raporttia tulee varmasti, jos nyt saan jotain aikaiseksi. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen.

Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim. Kaikkihan tietää sinkkublogien elinkaaren:

city deitti tampere seksi

City deitti tampere seksi -

Joten siihen olisi helppo lääke tosiaan sanoa se "ei" sana yhden kerran ; Ne syiden tivaamiset voi jättää vastaamatta jos ei inspaa, mutta tuo yksi sana olisi ainakin kohteliasta: Suhonen erotettiin toimitusjohtajan tehtävästä elokuussa Se, mitä et kuitenkaan välttämättä tiedä on se, että kaikilla näillä palveluilla on oma käyttötarkoituksensa ja seuranhakijat ovat hyvin eri mentaliteetilla liikenteessä. Näkymät Lue Muokkaa Muokkaa wikitekstiä Näytä historia. Vai lasketaanko sekin tuplatreffeiksi, jos kaksi jo vakiintuneempaa pariskuntaa lähtee vaikka sitten sinne keilaamaan yhdessä? Go to a used book store and buy each other one book you think the person should read. Ensimmäinen painos oli Sen edeltäjiä ovat toimittaja Eeropekka Rislakin ja tiedotusopin apulaisprofessori Kim Weckströmin perustama Citylehti -niminen ja aikakauslehtimuotoinen lehti ja Kari Kivelän Scandal, jotka yhdistyivät Cityksi rahoittajinaan muun muassa kustannusyhtiö Tammi. Enkä kävisi luetuttamassa tarot-korttejani. Jos nuo ominaisuudet tekee snobiksi, niin liityn sit kerhoon.

1 thoughts on “City deitti tampere seksi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *